over ons

“Aandacht geven, naast iemand staan en een luisterend oor bieden. Adviseren, tips geven en groei stimuleren. Maar ook de tijd geven, fouten laten maken en motiveren om niet op te geven. Ik weet waar ik zelf veel aan heb gehad en hoe ik ben gekomen waar ik vandaag de dag sta. Dat ik dat nu aan een ander kan geven, doet me heel goed.”

Sven van Ingen, oprichter / personal trainer / coach

MOTIVEREND | BEHULPZAAM | SPORTIEF

Hier staan wij voor

doen.

Ambulante begeleiding en ondersteuning is voor ons veel meer dan thuis langskomen, aan tafel gaan en praten over hoe het gaat. Ambulante begeleiding is voor ons ook echt doén. Naar de supermarkt, een wandeling maken, samen naar afspraken gaan en dus ook letterlijk in beweging komen.

ER ZIJN.

Wij zijn er voor persoonlijk contact, ook als er geen afspraak in de agenda staat. We hebben echt iets over voor onze cliënten en zetten net dat stapje verder. Zo vinden we het mooi dat iemand een plek heeft waar hij ook echt bij hoort en geen drempel voelt om aan de bel te trekken.

OPEN.

We verwachten een open houding van cliënten en dus doen we zelf niet anders. Zo komt openheid, kwetsbaarheid en de persoonlijke touch terug in alles wat we doen. Op die manier zien we dat cliënten meer uit hun comfort zone komen en dus meer kunnen groeien.

Echt het verschil willen maken

Een verleden als profvoetballer, ervaring in ambulante begeleiding én de drive om anderen altijd een traptrede verder te helpen. Toen Sven van Ingen in 2019 ‘Motivated by Sven’ oprichtte, was zijn missie kraakhelder: daadwerkelijk het verschil maken met een eigen visie en sportieve aanpak. Inmiddels doen we dat samen met meerdere gemotiveerde hulpverleners. Professionals die vanuit hun eigen achtergrond en ervaring ook echt het verschil kúnnen maken.

Door één op één in gesprek te gaan en letterlijk aan te zetten tot beweging, ondersteunen we cliënten op essentiële onderdelen van het dagelijks leven:

Onze professionals

Motivated by Sven

Sven van Ingen
Sven is gespecialiseerd in de NLP-methodiek en heeft ervaring in onder andere hulpvragen vanuit de GGZ en verslavingskunde.

Zijn kracht? Geduld. “Ik heb het vertrouwen dat iemand er komt. Of het nu in één, twee of drie jaar is.”

Motivated by Sven zorg

Justin van Breugel
Justin is coach en trainer en heeft zelf ervaring met een burn-out. Door met sport bezig te zijn, ervaarde hij rust in zijn hoofd en meer positieve energie. Energie om weer dingen te ondernemen.

Zijn lijfspreuk? “A goal without a plan is just a wish.”

Motivated by Sven zorg

Emmie
Emmie is afgestudeerd als toegepast psycholoog en legt haar focus voornamelijk op coachen. Door een combinatie van aandacht voor gedrag, het onderliggende gevoel én praktische tools kom je tot de juiste inzichten die kunnen leiden tot gedragsverandering. 

Haar motto? “Eerlijkheid duurt het langst en eigen input werkt het best”.

Jij?
We zoeken altijd naar verschillende gepassioneerde professionals met een vitale en sportieve groei-mindset. Denk aan professionals in social work, SPH, voeding & diëtiek of een andere sector in het sociale domein. Zie jij een match? Neem dan contact met ons op!

Met deze gemeenten werken we samen

Professionele sportschool en kantoor

Professionele sportschool en kantoor

Persoonlijke aandacht en beweging

Wij zijn gevestigd in Werkendam, Noord-Brabant. Met een eigen kantoorruimte en kleinschalige sportschool kunnen we onze twee belangrijkste waarden goed waarborgen: persoonlijke aandacht en beweging. We geloven dan ook dat onze aanpak een aanvulling is op wat er al is. Het kunnen sporten onder begeleiding van een ervaren trainer is niet alleen interessant bij gezondheidsproblemen of overgewicht, maar draagt ook bij aan meer controle en overzicht. Juist bij de gewone dagelijkse dingen in het leven.

Aanmelden of een vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor vragen en meer informatie, of meld de cliënt direct aan.